Events

Webinar Leren Presteren; hoe haal je het beste uit je sporters in elke fase van het seizoen?

Op woensdag 30 september (dag 1) en woensdag 7 oktober (dag 2) deelt Afke van de Wouw haar kennis en ervaring als prestatiecoach met jou. Aan de hand van praktische informatie, gebaseerd op theorieën en onderzoek uit de (sport)psychologie, sportwetenschappen en pedagogiek leert Afke je hoe je sporters kunt leren presteren. Haar jarenlange ervaring als sportpsycholoog deelt ze met jou, waarbij ze veel voorbeelden van bekende topsporters en coaches geeft ter illustratie. Hiermee kun je als trainer/coach van elke sporttak en elk niveau direct zelf aan de slag.

Voedingsbegeleiding; op weg naar een winnend recept

Dit webinar bespreekt de diverse aspecten voor voedingsbegeleiding bij (top)sporters. Deskundigen Anja van Geel (sportdiëtist) en Jeroen Wouters (innovatie-manager Sport en Voeding) zijn beiden werkzaam bij Sportcentrum Papendal en delen hun ervaringen en inzichten op dit onderwerp.

NLcoach Online Summer School

NLcoach organiseerde dit voorjaar een aantal boeiende webinars. Daarop ontvingen we diverse verzoeken van belangstellenden die de webinars niet konden bijwonen. Goed nieuws als dat ook voor jou van toepassing was: wij hebben de webinars namelijk nu ook online beschikbaar. De webinars zijn voor die coaches die de aankomende periode willen gebruiken om hun kennis te vergroten en zo hun skills te verbeteren. Start zo goed voorbereid aan het nieuwe seizoen!