Partners

Het brede Kennisplatform NLcoach werkt samen met verschillende organisaties en bedrijven op het gebied van kennis, content en dienstverlening. * Juridische dienstverlening: Delissen Martens Advocaten * Fiscale dienstverlening: TAX in shape

Delissen Martens Advocaten

NLcoach biedt al haar leden juridische ondersteuning aan (alleen in Nederland). NLcoach is daarvoor een samenwerking aangegaan met Delissen Martens advocaten, belastingadviseurs & mediation. Delissen Martens is een full service advocatenkantoor met 30 advocaten, die juridisch advies en ondersteuning bieden op ruim 26 rechtsgebieden. Veel van deze rechtsgebieden raken onderwerpen waarmee je als coach te maken kan krijgen. Denk aan arbeidsrechtelijke conflicten, aansprakelijkheid, strafzaken, tuchtzaken, contractuele geschillen en privacy. Voor NLcoach worden artikelen geschreven en gepubliceerd over relevante onderwerpen. Voor vragen en suggesties kun je contact opnemen met Marc Delissen.

TopsportTopics

Als onderdeel van Kenniscentrum Sport & Bewegen wil Topsport Topics de prestaties in de (top)sport bevorderen door nieuwe wetenschappelijke informatie zo snel mogelijk beschikbaar te maken voor de sportpraktijk en door vragen uit de nationale topsportprogramma’s van wetenschappelijk gefundeerde antwoorden te voorzien. Zij verzorgt met regelmaat artikelen en nieuwsberichten op de website NLcoach, de digitale nieuwsbrief en in het magazine NLCOACH.

VSPN

In de ogen van de VSPN is sportpsychologie voor iedereen. Van recreatiesporter tot Olympisch atleet, van coach tot geaccrediteerde VSPN-sportpsycholoog. De VSPN is het platform voor het delen en waarborgen van alle mogelijke sportpsychologische kennis met als doel meer plezier en betere sportprestaties. Leden van de VSPN leveren actuele en relevante artikelen en nieuwsberichten voor de website NLcoach, de digitale nieuwsbrief en in het magazine NLCOACH.

TAX in shape

TAX in shape® is een belastingaangiftepraktijk, gespecialiseerd in de sport. Dit bureau ondersteunt jou als coach met fiscaal juridisch advies. De belastingaangiftes en adviesaanvragen worden behandeld door erkende belastingadviseurs en fiscaal juristen met zeer ruime praktijkervaring. Als lid van NLcoach kun je vragen rond je belasting(aangifte) stellen aan expert Grignon Marell via de telefonische helpdesk (bereikbaar via 06 24287055) of door een e-mail te sturen. TAX in shape hanteert aantrekkelijke tarieven voor het doen van je belastingaangifte (en die van je partner), zowel voor coaches in loondienst als voor ZZP-ers. Op de website NLCOACH publiceert TAX in shape over relevante fiscale zaken.