Events

Hieronder tref je een overzicht aan van de events die NLcoach organiseert, vooralsnog online. Het aanbod wordt regelmatig aangevuld en zodra het mag vinden ook weer live bijeenkomsten plaats. Per evenement staat er een korte omschrijving met een link voor inschrijving. Leden van de vereniging NLcoach ontvangen een korting op de deelnameprijs!

Dinsdag 18 mei 2021 - Masterclass Control the controllables

Unieke Masterclass met Hoogleraar Sportpsychologie Nico W. van Yperen. Hoor de laatste inzichten over de mentale aspecten van sport en presteren! De eerste editie van de masterclass was binnen twee weken uitverkocht.

Deze Masterclass staat in het teken van controle, een heel praktisch punt waar veel mensen nog winst kunnen behalen. Hoe zorg je als je moet presteren voor controle, kalmte en onverstoorbaarheid? Als je optimaal wilt presteren en prestatieverlies wilt voorkomen, is het belangrijk je te richten op die factoren waarop je zelf invloed uit kunt oefenen. Alleen hoe doe je dit? Het is bijvoorbeeld niet altijd duidelijk waar je wel of geen invloed op hebt. En hoe voorkom je dat je wordt afgeleid van je taken, van wat je moet doen om je doel te bereiken?

Precies dat is de kern van deze masterclass. In de masterclass geeft Nico je inzichten vanuit de wetenschap en combineert hij deze met diverse bruikbare voorbeelden vanuit de praktijk. Je krijgt zo de inspiratie om met dit specifieke thema aan de slag te gaan. Natuurlijk is er ook veel ruimte voor het stellen van je vragen!

Donderdag 3 juni 2021 - Workshop Motivatie van je sporters verhogen, in en buiten de trainingen!

We weten allemaal dat motivatie belangrijk is – van de beginnende sporter tot aan de fanatieke prestatiesporter. En dat iedereen wel eens worstelt met zijn of haar motivatie. Hoe kun jij vanuit jouw rol als coach motivatie stimuleren en vasthouden?

Tijdens deze workshop krijg je nieuwe kennis en inzichten over de verschillende typen motivatie en hoe motivatie werkt in het brein van een individu. Je leert via praktische handvatten hoe je motivatie kunt stimuleren bij zowel bij beginnende sporters als bij ervaren (prestatiegerichte) sporters. Handvatten die je direct in je eigen praktijk kunt toepassen.

Hiervoor gaan we halverwege de workshop uiteen in twee kleinere groepen. Zodat er voldoende gelegenheid is voor het stellen van vragen en interactie met de andere deelnemers.