Events

Hieronder tref je een overzicht aan van de events die NLcoach organiseert - online, live of hybride. Het aanbod wordt regelmatig aangevuld. Per evenement staat er een korte omschrijving met een link voor inschrijving. Leden van de vereniging NLcoach ontvangen een korting op de deelnameprijs!

Jaarcongres Wetenschap voor de Sportpraktijk: Sporten op de grens!


Op dinsdag 30 november 2021 organiseren NLcoach en TopsportTopics een uniek hybride congres. Er wordt jaarlijks veel wetenschappelijk onderzoek verricht, waar trainers en coaches in de sportwereld profijt van kunnen hebben. Dit unieke congres brengt wetenschappelijke en innovatieve onderwerpen naar jouw dagelijkse praktijk als coach. Iedere coach of trainer op elk niveau krijgt zo nieuwe inzichten!

In Woerden brengen we een aantal vooraanstaande sprekers samen, die je meenemen in het sporten op de grens. Het gaat hierbij om presteren onder extreme omstandigheden zoals hitte en kou. Daarnaast komt ook extreme mentale druk aan bod. Alle sprekers zijn professionals met een sterke verbinding naar en ervaring in de praktijk. Met elkaar en met jou bespreken ze recente bevindingen uit de wetenschap en de relevantie hiervan voor de praktijk.

Aan bod komen bijvoorbeeld:

  • externe omstandigheden, zoals het leveren van (top)prestaties bij extreme hitte, kou en hoogte
  • mentale grenzen, zoals extreme mentale druk om te presteren en eetstoornissen

Webinar Wat voor coach wil ik zijn? Ervaringen, veranderingen, reflectie & toekomst

Als trainer / coach ben je altijd bezig met het verbeteren en begeleiden van je sporters. Door de corona-pandemie viel een groot deel van je activiteiten weg en stond je gedwongen stil. Wat heeft dit met je gedaan? Heb je die tijd gebruikt voor bijscholing en reflectie? Heeft het je leven opgeschud en stel je je andere vragen dan voorheen? In dit webinar draait het juist daarom: wie wil je zijn als coach? En hoe kun je door zelfreflectie een betere coach worden?

Tijdens het webinaar ga je aan de slag met de vragen: wat voor coach wil jij zijn? En hoe kun je die 'betere' coach worden, als je kijkt naar je ervaringen en alle doorgemaakte veranderingen? Met de ervaren SPORTPSYCHOLOOG VSPNĀ®, Yara van Gendt, ga je aan de hand van vele vragen en activerende werkvormen in twee uur aan de slag.

Na afloop van het webinar:

  • ben je je bewust van je (leer)ervaringen in coronatijd;
  • ben je je bewust(er) van welke coach je wilt zijn;
  • heb je de eerste stappen gezet richting de coach die je wilt zijn;
  • heb je een plan om die nog betere coach te worden.