Events

Hieronder tref je een overzicht aan van de events die NLcoach organiseert, vooralsnog online. Het aanbod wordt regelmatig aangevuld en zodra het mag vinden ook weer live bijeenkomsten plaats. Per evenement staat er een korte omschrijving met een link voor inschrijving. Leden van de vereniging NLcoach ontvangen een korting op de deelnameprijs!

NLcoach Summer School 2021

NLcoach organiseerde dit voorjaar een aantal boeiende online sessies. Daarop ontvingen we diverse verzoeken van belangstellenden die deze sessies niet konden bijwonen. Nu de vakantie weer voor de deur staat, en de competities na de zomer weer gaan beginnen, bieden we je graag de kans je als coach te blijven ontwikkelen. De sessies van dit voorjaar die zich daarvoor lenen stellen we online beschikbaar voor belangstellenden. Je hebt daarbij de keuze uit diverse thema's.

We hopen natuurlijk dat we dit najaar weer vele sessies op uiteenlopende onderwerpen te organiseren, zowel online als live. Ook dan kun je het geleerde direct in jouw sportpraktijk gaan toepassen, want alle sessies van NLcoach hebben een praktische insteek zodat je met de informatie direct zelf aan de slag kunt.

Het volgen van een sessie via de Summer School van NLcoach heeft voor jou een aantal voordelen. Zo kun je:

. de sessie volgen wanneer het jou uit komt:
. kiezen uit een aantal actuele onderwerpen:
. in kort tijdbestek je kennis actualiseren :
. de presentatie van de betrokken expert(s) nalezen.