Bijzonder uitstel van betaling vanwege coronacrisis

Ben je als sportcoach volgens de regels van de fiscus aangemerkt als ondernemer en heeft je bedrijf betalingsproblemen vanwege de coronacrisis? Dan kun je nog tot 1 januari 2021 bijzonder uitstel van betaling aanvragen. Hebt u al bijzonder uitstel van betaling? Dan kunt u vragen het te verlengen. Ook dit kan tot 1 januari 2021. De regeling voor bijzonder uitstel van betaling eindigt uiterlijk op 31 december 2020. Vanaf 1 juli 2021 begint u met het aflossen (in 36 maanden) van uw belastingschuld.

Heb je al bijzonder uitstel van betaling? Dan kun je vragen het te verlengen. Ook dit kan tot 1 januari 2021.

De regeling voor bijzonder uitstel van betaling eindigt uiterlijk op 31 december 2020. Vanaf 1 juli 2021 begin je met het aflossen (in 36 maanden) van je belastingschuld.

Voor welke belastingen dit geldt lees je in de informatie van de belastingdienst.

Speciaal thema Sport en belasting
Bij sportgerelateerde activiteiten kunnen zich natuurlijk ook andere belastingvragen aandienen. De belastingdienst heeft juist daarom een speciaal thema ‘Sport en belasting’ op haar website geplaatst met informatie voor eenieder die betrokken is bij of deel uitmaakt van een organisatie die sportevenementen organiseert. Lees hier welke fiscale thema’s mogelijk voor jou van toepassing zijn en zorg ervoor dat je geen belastingzaken over het hoofd ziet in het kader van je sportactiviteiten.

Vragen?
Heb je als lid van NLcoach nog aanvullende vragen rondom het uitstel van betaling? Of andere sportgerelateerde fiscale vragen?

Neem dan contact op met je belastingadviseur. Of vraag het de gratis Fiscale Helpdesk voor NLcoach leden. Telefoon 06 2428 7055 of info@taxinshape.nl