Jaarcongres Wetenschap voor de Sportpraktijk

De kracht van veerkracht

Ook in 2023 organiseert NLcoach, in samenwerking met Topsport Topics, een uniek congres voor coaches die belangstelling hebben voor en gebruik willen maken van nieuwe wetenschappelijke inzichten. Jaarlijks wordt er veel wetenschappelijk onderzoek verricht, waar trainers en coaches in de sportwereld profijt van kunnen hebben. Dit congres brengt wetenschappelijke en innovatieve onderwerpen naar jouw dagelijkse praktijk als coach. Doe hier je voordeel mee!

Al meer dan 80 deelnemers!

Het congres is bedoeld voor coaches, trainers, embedded scientists, wetenschappers, sportpsychologen en sportzorgprofessionals. Al meer dan 80 deelnemers schreven zich in en we hebben nog enkele plaatsen beschikbaar.

Boeiende sprekers uit wetenschap en praktijk

In Woerden komen vooraanstaande sprekers samen, die het thema 'Veerkracht' vanuit verschillende hoeken belichten. Het zijn wetenschappers en andere professionals met een sterke verbinding naar en ervaring in de praktijk. Het gaat om:

. Cees Vervoorn is Manager Toegepaste Wetenschap (chief science officer) bij het Kenniscentrum Sport & Bewegen
. Ruud den Hartigh is (Associate) Professor Talentontwikkeling & Creativiteit bij de Faculteit Gedrags- & Maatschappijwetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen
. Raôul Oudejans is (Associate) Professor Sport- en Prestatiepsychologie, afdeling Bewegingswetenschappen, Vrije Universiteit Amsterdam en Center of Expertise Urban Vitality, Hogeschool van Amsterdam
. Koen Polak is commandant van het eskadron Hoog Risico Beveiliging van de Koninklijke Marechaussee.
. Jeroen Otter is sinds 1 juni 2023 coach van de coaches bij het High Performance Team van NOC*NSF
. Yara van Kerkhof is een Nederlands shorttrackster