Event: TeamNL Leaders in Performance Conferentie XL

Bij TeamNL gaat het erom de beste te willen zijn. Elke dag. Om de beste te worden, moeten we uitblinken, onze grenzen verleggen en het onmogelijke mogelijk maken. Innovaties, nieuwe inzichten en een interdisciplinaire aanpak zijn onontbeerlijk om morgen het verschil te blijven maken in de topsport.

Daarom komen toonaangevende experts op het gebied van voeding, medisch, prestatiegedrag, sportwetenschap, kracht & conditie en integriteit samen op Papendal, Home of TeamNL. Ze delen hun expertise en innovaties van wereldklasse met gasten uit de topsportwereld en daarbuiten. Deze interdisciplinaire aanpak is niet alleen van grote waarde voor de topsport, maar geeft ook inzichten om de samenleving als geheel te versterken. Tijdens de conferentie zullen we ons richten op het vertalen van de nieuwste wetenschap naar praktische toepassing , het bespreken van bewijzen en controverses, het ontzenuwen van mythes en het geven van bruikbare praktische richtlijnen.

De conferentie zal een live-evenement zijn dat gedurende drie dagen wordt gehouden op 4, 5 en 6 oktober. Een bezoek aan het congres is inclusief: dag(en) inspirerende keynotes en sessies, gratis koffie, thee en snacks, lunch, netwerkmogelijkheden en het gebruik van een werkplek (volgens beschikbaarheid).