Effectiever coachen in de sport - Het handzame basisboek voor sportcoaches

Dit boek is een must-have voor iedere sportcoach. Niet alleen omvat Effectiever coachen in de sport de gehele basis en de laatste innovaties binnen het coachen in de sport, tevens wordt besproken hoe je jouw eigen coachkracht kunt maximaliseren.

Dit boek is een must-have voor iedere sportcoach. Niet alleen omvat Effectiever coachen in de sport de gehele basis en de laatste innovaties binnen het coachen in de sport, tevens wordt besproken hoe je jouw eigen coachkracht kunt maximaliseren. Dit gebeurt vooral doordat er handvaten worden gegeven om jouw doelen succesvol te behalen. Til jezelf en jouw sporter met de kennis en praktische informatie in dit boek naar een hoger niveau.

De hoofdstukken zijn coachend geschreven, waarbij de theorie gelijk in de praktijk wordt toegepast. Jij als coach kiest al lezende jouw eigen leerweg, waarbij je wordt ondersteund door kennis, video’s, ontwikkelvragen, oefenopdrachten en praktijkvoorbeelden. Pak je kans en gebruik Effectiever coachen in de sport om de coach te worden die jij altijd al wilde zijn.

Auteur Roos Hanemaaijer is voormalig gymdocent, fysiotherapeut, internationaal sportcoach en Nederlands kampioen voltige. Het is haar passie om kennis en ervaringen zo veel mogelijk te delen. Dit was voor haar de motivatie om dit boek te schrijven. Effectiever coachen in de sport is geschreven in samenwerking met bewegingsdeskundige Theo de Groot, sportdiëtiste Fleur Menijn en sportpsycholoog Amy Verhagen.

BOEKINFO

Titel: Effectiever coachen in de sport
Auteur: Roos Hanemaaijer-Slottje
ISBN:
9789054724476
Uitgever: Arko Sports Media
Prijs: 24,95 euro
Te bestellen via: sportsmedia.nl